OM HEARTLAND FESTIVAL

HEARTLAND FESTIVAL kombinerer live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen. Festivalen løber af stablen d. 31/5-2/6 2018 på et af de smukkest tænkelige steder i Danmark: Slotsparken omkring Egeskov på Sydfyn. Heartland Festival skabes i samarbejde med nogle af Danmarks største og stærkeste spillere indenfor hvert sit felt.

Heartland Festival henvender sig til et kulturinteresseret, kvalitetsbevidst publikum. Festivalens direktør og idémand, Ulrik Ørum-Petersen, siger:

”Heartland Festival er et bud på en festival, der ikke ligner andre af de festivaler, vi kender i Danmark, men som har succes i andre lande, f.eks. England og Holland. At kunne skabe en sådan type festival herhjemme og oven i købet at kunne gøre det på et af de smukkeste steder i verden er en drøm, der går i opfyldelse." 

Levende samtaler og store madoplevelser

Heartland Festival skaber sit program sammen med partnere, kuratorer og rådgivere, der er blandt de stærkeste herhjemme. Et program, der med danske og internationale deltagere tager pulsen på den tid, vi lever i. Den røde tråd gennem samtalerne er den tilværelse, vi fører i dag.

På madområdet er ambitionen at skabe oplevelser, der ikke kan sammenlignes med andre festivalers madprofil. Heartland Festival lægger særlig vægt på, at lokalt producerede råvarer får en dominerende plads i den mad, der serveres. Desuden har festivalen allieret sig med køkkenchef Per Hallundbæk fra en af Danmarks bedste restauranter, Falsled Kro på Fyn.

Samtidskunst og internationalt musikprogram

Idéen med at præsentere samtidskunst på Heartland Festival handler om kontraster: At trække samtidskunst til festivalen, at præsentere den under åben himmel og at gøre det ved et slot, der blev bygget i 1500-tallet.