CHOIR OF YOUNG BELIEVERS

Drømmende sommeraften med Choir of Young Believers

Choir of Young Believers har med udgivelsen af deres seneste album ”Grasque” imponeret fans og anmeldere verden over med deres nyskabende, hjerteknusende og moderne popmusik. Herhjemme såvel som i udlandet har det alternative popband og deres melodier formået at inficere øregange og smelte hjerter, og deres drømmende musikalske univers vil uden tvivl passe perfekt til en sommeraften på Heartland Festival. Choir Of Young Believers består af sanger og sangskriver Jannis Noya Makrigiannis omgivet af en gruppe ekstremt aktive venner, der begår sig i talrige andre bands, som Selvhenter, Dinner, Valby Vokal Gruppe, Pre Be Un, Marching Church, Pinkunouizu, Nobody og CTM. I det seneste år har de i samarbejde med den stilskabende unge producer Aske Zidore arbejdet på deres tredje studie album. Et album der ifølge bandets amerikanske pladselskab (Ghostly International) lyder som hvis ”Kanye West producerede Talk Talk med soundtrack troldmanden Vangelis på tangenterne.”

UKENDT KUNSTNER

Ukendt Kunstner samles på Heartland Festival
Den populære københavnske duo Ukendt Kunstner, der består af producer Jens Ole og den lyrisk skarpsindige Hans Philip, har på rekordtid etableret sig på den danske musikscene. I dokumentarprogrammet ”Vi var Ukendt Kunstner” proklamerede gruppen, at de på ubestemt tid ville stoppe med at lave musik sammen i denne konstellation, men de er altså at finde på Heartland Festival til sommer. Hvad fremtiden bringer for bandet vides ikke, men deres imponerende placering i det danske musiklandskab giver gode udsigter til koncerten i Heartland Festivals smukke omgivelser på Egeskov Slot på Fyn.

SOLEIMA FT. DARK MATTERS (PRXJECTS)

Soleima er navnet på den danske sangerinde og sangskriver, der i løbet af det sidste år har fået både hjemlandet og omverdenen til at spidse øre. På baggrund af bare tre singler, har Soleima formået at opnå anerkendelse fra et utal af etablerede internationale medier så som BBC Radio 1, Noisey og I.D Magazin samt etablerede danske medier som Soundvenue, Politiken og DR P3. Hendes senestesingler ‘Cracks’ og ‘Breathe’, har fået radio airplay rundt omkring i Europa, og ‘Cracks’ blev P3’s uundgåelige i Danmark.

Soleima er på alle måder sin egen artist med et stærkt D.I.Y.-gén, der placerer hende i popmusikkens yderkant. Universet er underspillet og befinder sig i grænselandet mellem melankoli og håb. Selvom Soleima til tider behandler tunge emner i hendes tekstunivers, så leveres numrene i en face-to-face form med sangerindens meget særegne og unikke vokal, der netop gør hendes musik nærværende og vedkommende. Soleima beskriver selv musikken som ‘Garage-Pop’, mens musikmagasinet Noisey omtaler Soleima’s musik som mødet mellem FKA Twigs og Grimes på den bedst tænkelige måde.   

Koncerten er en del af et større kunstnerisk samarbejde med kulturlaboratoriet Prxjects by Mercedes-Benz omkring den visuelle fortolkning af Soleima's musikalske univers. Som en del af dette samarbejde har Soleima og Prxjects arbejdet med Dark Matters, og sammen har de skabt Soleima’s visuelle tour, der præmieres i år på Heartland 2017. Læs mere om samarbejdet på prxjects.com.

THE MINDS OF 99

e seks danske barndomsvenner i The Minds of 99 brød for alvor igennem med deres post-punkede rockmusik, da de vandt DRs Karrierekanonen i 2013. Deres dansksprogede, hæsblæsende lyd ligner ikke noget andet herhjemme, hvilket især skyldes forsanger Niels Brandts karakteristiske vokal. Bandet var nomineret til ikke mindre en 7 Danish Music Awards priser i 2015 og har desuden vundet både Steppeulven og Gaffa Prisen de seneste år.