EDDIE VEDDER

Pearl Jam frontmanden Eddie Vedder spiller sin første danske solokoncert på sommerens Heartland Festival, der foregår den 2.-4. juni 2017 i de smukke omgivelser på Egeskov Slot på Fyn.

Med en musikkarriere der er mere end et kvart århundrede lang og millioner af fans verden over, er der tale om en vaskeægte rocklegende der til sommer optræder på Heartland Festival 2017, som det eneste sted i Skandinavien. Der hersker en global respekt om Eddie Vedders musik – både som forsanger i mastodontbandet Pearl Jam, men også som soloartist, hvor musikken er mere nedbarberet, og hvor hans liveoptrædener over årene har indeholdt både egne numre og Pearl Jam klassikere, samt covers af alt fra Neil Young, Bob Dylan og The Everly Brothers.

Se liveoptagelser fra Eddie Vedders første amerkanske soloturné i 2008 her: https://tinyurl.com/z2vjkab

LONDON GRAMMAR

Den britiske trio London Grammar spiller på Heartland Festival 2017 deres første danske koncert nogensinde. Gruppen er stormet frem, siden de i 2012 lagde nummeret Hey Now på YouTube. Allerede i det følgende år udkom både en EP og deres debutalbum If You Wait. I starten af dette år udgav de deres første og længe ventede single i tre år, Rooting For You. Musikken er især båret frem af forsangerinde Hannah Reids karakteristiske mørke og klangfulde stemme, der står godt til gruppens inderlige og melankolske kompositioner.

MIGUEL

Miguel er siden gennembrudsalbummet ”Kaleidoscope Dream” (2012) blevet kendt som en af de mest forførende og intense R’n’B artister på verdensplan. Med sine imponerende vokalpræstationer tilsat bramfri tekster og yderst selvsikre og energiske live-performances høster han stor anerkendelse fra både fra fans og anmeldere. Miguel er en ægte flødeprins, der ikke er bange for at lege med musikalske klicheer, og Heartland Festivals publikum kan se frem til masser af musikalsk kælen med hits som ”Adorn”,  ”Coffee (F***ing)” og ”Sure Thing”. 

BRYAN FERRY

Med Bryan Ferry på musikprogrammet på Heartland Festival er der tale om et hovednavn i absolut verdensklasse. Han er en af de legendariske musikere, der har været med til at lægge fundamentet for nutidens popmusik, både med sine egne sange, sine storladne covernumre og selvfølgelig som medlem af kultgruppen Roxy Music.

Bryan Ferrys seneste danske koncerter har også været anmelderroste og fuldstændigt udsolgte, og han bliver flere gange nævnt som et af de erfarne popikoner, som man heldigvis stadig kan nå at opleve live. Og der er ingen tvivl om, at Heartland Festivals publikum kan glæde sig til en magisk oplevelse, når Bryan Ferry med band indtager de smukke omgivelser i Egeskov Slotspark med uslukkelige hits som Slave to Love, More Than This og Love is the Drug.

FLYING LOTUS

Flying Lotus, eller bare FlyLo som han også kaldes, byder på elektronisk musik i et mangefarvet genremix. Electronica, jazz, fusion og hiphop smelter sammen hos kongen af Los Angeles’ elektroniske beatscene. Siden 2006 har Flying Lotus udgivet 5 albums, hvoraf det seneste ”You’re Dead!” (2014) især har fået store roser med på vejen. Han har ikke besøgt Danmark siden 2009, og koncerten på Heartland Festival 2017 bliver dermed hans første i 8 år.

CAT POWER

Amerikanske Chan Marchall, bedere kendt som Cat Power er berygtet for sine hudløst ærlige koncerter, hvor hun udfolder sit unikke mix af folk, country, blues, punk og avantgarde pop. Resultatet er sælsomt og følelsesladet og ofte med en minimalistisk instrumentering kun bestående af sang, klaver og guitar. Med Cat Power på Heartland Festival er der lagt op til en stemningsfuld oplevelse med kraftfulde sange i smukke omgivelser.

BIRDY

Britiske Birdy har opnået store ting på meget kort tid. Siden sin debut er hun blandt andet blevet nomineret til en Brit Award (for British Female Solo Artist), har skrevet sange til hitfilmene "The Fault in Our Stars" og "The Hunger Games" og sunget på Mumford & Sons’ Grammy-vindende sang ”Learn Me Right” (som findes på soundtracket til animationsfilmen ”Modig”). Hun har samlet set over 413 millioner YouTube-visninger og har til dato solgt mere end 10,5 millioner plader verden over. Birdy spillede i september en bragende udsolgt koncert i Store Vega.