THOMAS DYBDAHL

En mand. En guitar. Norske fjelde og masser af melankolsk patina. Der findes en helt speciel opskrift på den gode singer/songwriter og den har Thomas Dybdahl fra vores søsterland fundet og forfinet over de sidste mange år. Med et trofast dansk fanfølge er det ikke svært at se hvor Dybdahl passer ind. Især ikke hvis man lytter til sange som ”Cecilia” der emmer af autentisk skønhed og charme. Vi glæder os til norsk forførelse. 

Thomas Dybdahl er en af Skandinaviens mest talentfulde sangere og sangskrivere,
men det er først og fremmest live, hans lys skinner stærkere end de este andres.
Således har de danske anmeldere for vane at være yderst rundhåndede, når der kastes stjerner efter en Thomas Dybdahl koncert, som det er sket efter både Vega, Roskilde Festival, Northside Festival og Train, for bare at nævne nogle af de spillesteder og festivaler, der i løbet af de seneste år har haft besøg af ”hele Danmarks yndlingsnordmand”.

Alt tyder altså på, at vi ikke kan få nok af Thomas Dybdahl, og for de, der vil opleve – eller genopleve den norske crooner, har muligheden igen i 2016, hvor han spiller på Heartland Festivalen.