PETER SOMMER (AKUSTISK)

Future Talks, fredag d. 1. juni kl. 21.30
Peter Sommer behøver nok ikke nærmere introduktion for de fleste. Det er efterhånden 14 år siden, at han lærte os forskellen på at tale og at snakke på gennembrudshittet Valby Bakke. I det hele taget kendetegnes Peter Sommers musik i høj grad ved hans leg med det danske sprog, hvilket også kommer til udtryk på hans nye anmelderoste album Elskede at drømme, drømmer om at elske, som udkom i marts. Bl.a. skrev Soundvenue, at ”melodier og ordlækkerier er der rigeligt at forelske sig i” på albummet.På

Heartland kan du opleve 'Peter Sommer: Alene med Palle i verden', der er et akustisk sæt, hvor Sommer kun akkompagneres af Palle Hjorth på tangenter. Dette intime set-up der rig mulighed for at nyde de poetiske og finurlige tekster.

Peter Sommer.jpg