MUSIC

På Heartland sammensætter vi et varieret musikprogram med kvalitetsnavne fra ind- og udland. Moderne og banebrydende kunstnere såvel som anerkendte og tidløse navne er at finde på scenerne i Egeskov Slotspark. Vores mål er at begejstre vores publikum med fængende musikalske oplevelser i en fuldstændig fantastisk ramme.

LATE NIGHT DISCO

Som noget helt nyt introducerer Heartland Festival i år en helt ny nattescene, når der opstår en kæmpe privatfest i Heartlands største telt efter mørkets frembrud. Stemningen bliver dunkel, varm og funklende.

Hver aften vil en nøje udvalgt kurator stå for musikken. Med sig i pulten har de inviteret deres bedste venner og mest inspirerende samarbejdspartnere. Nogle af Danmarks bedste DJ’s vil hver aften præsentere et dybt tværsnit af disco, boogie og soulet dansemusik.

PrxjectsStage_insta.jpg

PRXJECTS STAGE

 

Prxjects Stage er Heartlands nye intimscene beliggende i Egeskov slotshaves største haverum. Et rum dedikeret til koncerter og samtaler, der tager udgangspunkt i krydsfeltet mellem musik, kunst, litteratur og mad. Scenen er etableret med ønsket om at skabe en inkluderende platform, hvor publikum kan gå på opdagelse og møde kunsten i øjenhøjde. 

I løbet af festivalen vil Heartlands gæster kunne opleve koncerter med nøje udvalgte danske bands, der vil spille i intime setups og anderledes formater, der passer perfekt til haverummets fortrolige og magiske rammer. Publikum vil også kunne tage del i live podcast-samtaler mellem markante stemmer indenfor litteratur, kunst og mad. 

Prxjects Stage er præsenteret i samarbejde med Prxjects by Mercedes-Benz.