MUSIC

På Heartland sammensætter vi et varieret musikprogram med kvalitetsnavne fra ind- og udland. Moderne og banebrydende kunstnere såvel som anerkendte og tidløse navne er at finde på scenerne i Egeskov Slotspark. Vores mål er at begejstre vores publikum med fængende musikalske oplevelser i en fuldstændig fantastisk ramme.

LATE NIGHT DISCO

Som noget helt nyt introducerer Heartland Festival i år en helt ny nattescene, når der opstår en kæmpe privatfest i Heartlands største telt efter mørkets frembrud. Stemningen bliver dunkel, varm og funklende.

Hver aften vil en nøje udvalgt kurator stå for musikken. Med sig i pulten har de inviteret deres bedste venner og mest inspirerende samarbejdspartnere. Nogle af Danmarks bedste DJ’s vil hver aften præsentere et dybt tværsnit af disco, boogie og soulet dansemusik.

Late Night Disco er præsenteret i samarbejde med Red Bull.

PrxjectsStage_insta.jpg

PRXJECTS STAGE

 

Prxjects Stage er Heartlands nye intimscene beliggende i Egeskov slotshaves største haverum. Et rum dedikeret til koncerter og samtaler, der tager udgangspunkt i krydsfeltet mellem musik, kunst, litteratur og mad. Scenen er etableret med ønsket om at skabe en inkluderende platform, hvor publikum kan gå på opdagelse og møde kunsten i øjenhøjde. 

I løbet af festivalen vil Heartlands gæster kunne opleve koncerter med nøje udvalgte danske bands, der vil spille i intime setups og anderledes formater, der passer perfekt til haverummets fortrolige og magiske rammer. Publikum vil også kunne tage del i live podcast-samtaler mellem markante stemmer indenfor litteratur, kunst og mad. 

Prxjects Stage er præsenteret i samarbejde med Prxjects by Mercedes-Benz.