Økosvineriet

·       Hot ducks - smagfulde økopølser på and og gris med ramsløg fra Brændekilde. Serveret i bagerens hotduckbrød med grov remolade, hjemmelavet ketchup af lokale tomater og grov sennep med syltede løg og agurkerelish

·       Smagfulde økopølser med fynsk rygeost fra Sinai mejeri. Serveret i bagerens hotduckbrød med grov remolade, hjemmelavet ketchup af lokale tomater og grov sennep med syltede løg og agurkerelish

·       Grillet sandwich i brød bagt på lokal hvede fra Dreyers gårdbutik. Riette af øko frilandsgris fra Brændekilde med fermenteret spidskål, ramsløgscreme og sprød hjemmelavet flæskeknas

·       Grillet sandwich med røget øko kylling a la cæsar med semi dried, lokale økotomater, klassisk cæsar dressing, sprød bacon og lagret ost fra Gundestrup mejeri

·       Veggiewich med sprød kikærtebøf, ramsløgcreme og syltede rødløg

·       Sprøde chicken nuggets med cæsardip

·       Chili con carne med røget chipotle og mørk chokolade. Go’ fraiche, nachos og chilisalsa med spark i