Mads og Mikkel

Pandekager med:

·       Sukker, sirup og citron / Karamel / Syltetøj og sukker / Chokolade / Chokolade og banan / Grand marnier / Nougat sauce

·       Sommer dessert med flødeskum, jordbær og chokolade

·       Mexico pandekage med cheddarost, kylling, syltede rødløg, salsa og nacho chips

·       Vegetar pandekage med gedeost, rucola, valnødder og syltede løg

Mmoks

·       Wrap med krydret og revet gris fra Grambogaard, cremet spidskålssalat og spicy mayonnaise

·       Marokkansk simrekalv fra De Fynske Gaarde med kikærter, tørret frugt og sauce med tomat

·       Salat af nye fynske kartofler med Gundestrup Svenbo græskarkerner og vinaigrette af rapsolie fra Egeskov

·       Grov salat af marineret perlespelt fra Kragegaarden med vilde urter og syltede asparges fra Torup Bakkegaard

Nord Gourmet

·       Tap dogs - malt brød, krydder pølse, safran creme, mojo, tyttebær, mandelknas

·       Dip it - rugbrødsstænger m. dip

·       Crumblekager m. æble og årstidens frugt

·       Rye Panini - rugbrødstoast m. kylling eller pulled beef, kartoffel, spidskål, dressing

·       Dig it - cremet salat m. varmrøget laks, kylling eller beef, rugbrødsskeer

·       Rugbrødstapas - 6 stk. nytænkt smørrebrød i mini format

·       Tapas boxe – laks, charcuteri, grønt, vesterhavsost, sødt, crunch, dip

Soup Stone

·       Gullasch – suppe med dyb smag af tomat og oksekød med kartofler, løg og paprika

·       Indian dahl – suppe med røde linser, løg, ingefær, hvidløg og indiske krydderier

·       Chicken Curry - hjemmelavet currypasta serveret med bulgur, perfekt kogt kylling, ærter, stegte grøntsager

·       Ramen - hjemmelavet kyllingebouillon kogt med miso, ingefær, hvidløg og soja. Heri chiliflager, kylling og ægnudler toppet med friske grøntsager, soja og Nuoc Mam Cham + et blødkogt æg kogt med soja, sake, risvineddike, hvidløg og forårsløg