Steensgaard Principlandbrug

Steensgaard Principlandbrug har udviklet Heartlandpølsen til lejligheden. Pølsen er lavet på gamle håndværkertraditioner og uden kunstige tilsætningsstoffer, men som samtidig smager af sommer, Fyn og kærlighed til faget. Til pølsen serveres en sprød og mættende salat af årstidens grønt og økologiske afgrøder fra Steensgaards marker.
Herudover står de klar med grillede lækre spyd og anretter en charcuteritallerken med et udvalg af håndlavet, økologisk charcuteri fra Steensgaards modningskælder, heriblandt deres 2-årige knoglemodnede skinke. 

MMOKS

Når man besøger mmoks kan man stille sulten og tilfredsstille smagsløgene med en wrap med krydret og revet gris fra Grambogaard, serveret med cremet spidskålssalat og spicy mayonnaise. Elle marokkansk simrekalv fra De Fynske Gaarde med kikærter, tørret frugt og sauce med tomat. De byder også på en Salat af nye Fynske kartofler med Gundestrup Svenbo, hvor der følger græskarkerner og vinaigrette af rapsolie fra Egeskov med. Endelig er der en grov salat af marineret perlespelt fra Kragegaarden, med vilde urter og syltede asparges fra Torup Bakkegaard på menuen.

BAR’SUSHI

Hos bar ‘sushi står den på maki, futomaki, uramaki, nigiria, tangsalat og tempurarejer, og gæsterne kan blande og sammensætte deres egen menu efter ønske.                                         Den japanske diner og take away bar‘sushi blev grundlagt i 2005 af restauratør Claus Skovsted i Odense. Sidenhen har konceptet bredt sig til Svendborg, Kolding og Vejle. 

BarSushi.jpg