DEE BROWN, LOUIS PETRI & FREDERIK TOLLUND

Dee Brown, Louis Petri og Frederik Tollund er på trods af deres beskedne alder allerede nogle af de mest indflydelsesrige DJ's i det Københavnske natteliv.

Den København-baserede DJ Daniel Bruhn, der går under navnet Dee Brown, har både været med til at starte pladeselskabet og kollektivet C.U.P. (Copenhagen Underground Posse) og kørt radiostationen Dunkel Radio.

Musiker og DJ Louis Petri er, udover at have udgivet på Sound Of Copenhagen, manden bag succesfulde koncepter som onsdagsklubben HighLife i Kødbyen i København

Frederik Tollund slår bl.a. sine folder på det elektroniske værtshus Søhesten, som arrangøren bag det populære koncept, Cool In The Pool.

Sammen spiller trioen en cocktail af gylden modern soul, caribisk disco, amerikansk jazz-funk vestafrikansk afrobeat og blød house til hofterne.

FYRAFTENSBOOGIE

Det efterhånden 9 år gamle klubkoncept er Danmarks førerende, internationale Ragga Discoteque og værter for den længst kørende diskoklub herhjemme.

De har bl.a varmet op for Craig David, spillet 10 timer i træk på Distortion og hostet deres egen flade på Roskilde Festival. Til Fyraftensboogie kan man, som i "gamle dage", høre boogie funk, raggadisko samt det bedste fra 80'erne, når 2000F og JG igen kaster plader rundt bag pulten og MC’er.

Fyraftensboogie er DJ's i verdensklasse og altid garant for den bedste fest, du overhovedet kan støve op.

VINNIE WHO & CHRISTIAN D’OR

Den danske sanger og musiker Niels Bagge er manden bag Vinnie Who. Siden sin første udgivelse Then I Met You fra 2010 har Vinnie Who stået bag nogle de mest dansable og sjælefulde sange, der er kommet ud af Danmark. I samarbejde med med DJ og sanger/producer Christian D’or, udgav Vinnie Who den mørke disco-duet Bijoux, og makkerparret slog sig senere sammen om at producere Christians D’ors første EP Tough Soul.

Et musikalsk partnerskab blev til venskab og et DJ-team fra himmelen. Til Late Night Disco på årets Heartland Festival vil makkerparret spille ud af deres favoritter, inspirationskilder og helte og sætte tonen for dansegulvet til de små timerForvent støvet disko, sjældne klassikere og erotiske rytmer.