Heartlands anbefalinger til sommerlæsning 2/2

Sommertid er læsetid, og derfor har vi sammensat et lille udvalg af bøger, som vi vil anbefale, at du fordyber dig i henover sommeren.

The book of dead philo.jpg

The Book of Dead Philosophers

Simon Critchley

The Book of Dead Philosophers fungerer nærmest som et opslagsværk over, hvordan de forskellige filosoffer gennem tiden er døde, og jeg synes, det er vældig interessant, hvor meget dét siger om deres liv og virke.
— Viktoria Skovhus, koordinator Future Talks
helle helle_ Pic by @marie.wildt.jpeg

de

Helle Helle

Man både griner og græder til Helle Helles seneste udkantsfortælling, der på fineste vis skildrer et mor-datter-forhold. Helle Helle mestrer det danske sprog som få andre, og hendes mesterlige evne til at bevæge sig mellem nutid og datid i den samme sætning understreger, at hendes velkendte minimalistiske stil rummer komplekse og interessante konstruktioner.
— Janne Villadsen, kommunikations- og udviklingschef
Min Uimodståelige Mand_Pic by @suneehlers.jpeg

Min Uimodståelige Mand

Mette Korsgaard

Mette Korsgaard belyser et vigtigt perspektiv i en væsentlig debat. I ligestillingsdebatten, der kan gøre mange trætte ved den blotte nævnelse, er det essentielt, at vi tør kigge indad og indrømme vores egne latente fordomme - og det er denne bog en effektiv igangsætter af.
— Emma Markvad, Sekretariatsleder