Heartlands boganbefalinger

Didion.png

The Year of Magical thinking

Joan Didion

 

Anbefalet af Janne Villadsen, udviklings- og kommunikationschef 

At læse ‘Et år med magisk tænkning’ er en rørende rejse ind i noget af det, som er allersværest - nemlig at miste. Livsbekræftende, overraskende opløftende og så ufattelig velskrevet med den magiske rytme som kun Joan Didion mestrer.
— Janne Villadsen
Earth.png

The Age of Earthquakes
Hans-Ulrich Obrist, Douglas Coupland  & Shumon Basar

Anbefalet af Rasmus Quistgaard, programchef TALKS & ART

Den bog er det tætteste, jeg kommer på en bibel om vores medieprægede selvnarration og ulykkelige kærlighedsforhold til nye teknologier. Den er både morsom og forvirrende, men på en måde, der er totalt to-the-point. Og så er den så let på tå i sit sprog og så klog, at man tror, det er McLuhans nørdede lillebror, der har skrevet den.
— Rasmus Quistgaard
sommerlys, og så.jpg

Sommerlys, og så kommer natten
Jón Kalman Stefánsson

Anbefalet af Juliane Hartsø Lassen, community manager

Stefánsson har begået en rørende og ufattelig morsom roman om en lille islandsk flække. Romanens otte fortællinger væves elegant og overraskende sammen til et både forunderligt og mystisk landbyunivers, hvor tristesse og magi går hånd i hånd.
— Juliane Hartsø Lassen