Heartland x Steensgaard

HEARTLAND_PACKAGING_IMAGE_V006.jpg

Fra os til dig... 

I anledningen af julen vil vi gerne dele lidt ud af alt det gode, som du kan se frem til på Heartland 2018. Derfor har vi til lavet en baconmarmelade (ja, bacon!) sammen med vores gode venner fra det økologiske principlandbrug Steensgaard...

Købt billet til Heartland 2018 i december? Så sender vi én til dig! 

Du tænker måske, at det er lidt mærkeligt, at vi laver en marmelade med bacon. Men det ligger lige for. For vi kender Steensgaard, og vi ved, at de står for kvalitet. Derudover deler vi deres begejstring for velsmagende og bæredygtig økologi fra Fyn. 

Steensgaard er et økologisk principlandbrug, der hylder dyrevelfærd og friske råvarer af den ypperste kvalitet. Og det helt særlige ved Steensgaard er, at hele værdikæden fra foder til færdige produkter er placeret på gården. Det er essentielt for Heartland, at de råvarer, som man kan nyde på festivalen er lokalt producerede - derfor er et samarbejde med Steensgaard helt oplagt.

Selvfølgelig skal indpakningen matche indholdet! Derfor har vi bedt studio Claus Due, som vi mener, er et af Danmarks absolut bedste grafiske værksteder om at give vores baconmarmelade et ekstra touch med et Heartland-label i - skal vi selv sige det - vores farverige ånd.

Og resultatet kan blive dit. Vi giver et begrænset antal ud til alle dem, som har eller køber billet til Heartland 2018. Skriv til info@heartlandfestival.dk så sender vi én til dig.

Baconmarmeladen er en forsmag på, hvad du kan glæde dig til af fantasifulde gastronomiske oplevelser på Heartland i 2018. Indtil da håber vi du måske kan gentænke din æbleflæsk til julefrokosten og servere den med din nye baconmarmelade!

Læs mere om Steensgaard HER.