Heartland @ Home

Den 30. – 31. maj opstod Heartland i digital form, under navnet heartland @ Home.
Her kan du læse om de inputs vi havde til, hvordan man kunne gøre sin weekend til en Heartland-oplevelse.

Du kunne opleve livekoncerter, starte samtalen om hvordan man skaber mening, spise Heartland fællesmiddag – med dine venner – og nyd en Heartlandsk vin-, cider- eller ølkasse leveret direkte til døren.  
Heartland @ Home fandt sted på vores Facebook-profil, Instagram-profil og ikke mindst hjemme hos dig selv.
Læs mere om programmet nedenfor, nogle udvalgte programpunkter kan du stadig bruge hele sommeren.

Program

Lørdag:

Kl. 14: Lord Siva

Kl. 16: Sommermad med
Frederik Bille-Brahe

Kl. 18: Takykardia feat. Selma Judith

Kl. 20 : Awinbeh

Søndag:

Kl. 9: Bageworkshop med
Jesper Gøtz  

Kl. 16: School of X 

Kl. 20:  Selina Gin

Food @ Home

Bag surdejsboller sammen med Jesper Gøtz
Lækre dråber fra leverandøren af Heartland Roséen
Lav fælles sommermad med Frederik Bille-Brahe
Frugtvin af solbær direkte fra Fyns marker
Ølkassen med fynske lokale crafted beer
Forkæl smagsløgene med Danmarks bedste cidere
Kolo sørger for at du kan nyde liflige dråber fra Århus

Prxjects Stage @ Home

Prxjects Stage @ Home er navnet på den virtuelle udgave af Prxjecst Stage, der gik LIVE i dagene, hvor Heartland festival ellers skulle have fundet sted på Egeskov Slot.  

Heartland og Prxject by Mercedes-Benz har inviteret et udvalg af de artister, der skulle have indtaget Prxjects Stage i slutningen af maj, til at spille nogle sange i alternative og intime versioner. 
Du kunne blandt andet opleve Lord Siva i et intimt duoformat flankeret af Carl Barsk, høre Takykardia ledsaget af harpespilleren Selma Judith og der var mulighed for at blive vidne til premiere på helt ny musik af Selina Gin, der indtil fornyligt var en del af det nu opløste rocktrio Nelson Can.

Det fulde program talte udover Lord Siva, Takykardia og Selina Gin også Awinbeh og School of X. Læs meget mere om de fem artister nedenfor. De fem live-sessions blev sendt live, og vil blive frigivet igen efter sommeren 2020.

Lord Siva
School of X
Takykardia
Selina Gin
Awinbeh

Talks @ Home

Dyk ned i samtaler der giver mening. Her finder du både årets eneste Heartland Talk, som podcast, mellem Svend Brinkmann og Jeanette Varberg, der handler om hvordan vi mennesker skaber mening – og som altid kan du også gå på opdagelse i vores samlede podcast bibliotek med talks fra de sidste tre års Heartland.

Hvordan skaber vi mennesker mening?
Svend Brinkmann & Jeanette Varberg
Podcast bibliotek

Music @ Home

Vi har også sørget for at der er den helt rigtige musikstemning til din Heartland hele sommeren. Vi har skræddersyet tre playlister til dig; en at vågne til, en at lave mad til og en at danse til. Lyt her!

En playliste du kan vågne til

Blød musik at starte dagen på. Vi har sammensat en liste som du kan spise morgenmad til, nyde i morgensolen eller bruge som soundtrack til en ekstra time i sengen.

Lyt her

En playliste du kan lave mad til

Musik der sætter lidt fest på madlavningen. Her er glade numre til den gode samtale, og numre du får lyst til at skrue lidt ekstra op for og synge med på. 

Lyt her

En playliste du kan danse til

Hvis du havde glædet dig til at danse natten væk til Heartlands Late Night Disco er her en liste med tre timers musik, der gør det meget svært at stå stille. Til din solo fest i stuen eller på altanen med vennerne. 

Lyt her

Conscious Escape @ Home