#16 HEARTLAND PODCAST: Jenny Wilson, Lasse Lindholm & Dorte Toft

#16 HEARTLAND PODCAST: Jenny Wilson, Lasse Lindholm & Dorte Toft

SHECANPLAY (dansk)

Samtalen er mellem musiker og sangskriver Jenny Wilson, direktør for kommunikation og public affairs i musikselskabernes brancheforening IFPI Lasse Lindholm og journalist Dorte Toft. I samtalen diskuterer de tre deltagere, hvordan kvinder får bedre fodfæste i musikbranchen, og de giver en analyse af, hvorfor kvinder generelt er underrepræsenteret i alt fra bestyrelsesposter, til hitlister og festivalplakater.

#15 HEARTLAND PODCAST: Slavoj Žižek

#15 HEARTLAND PODCAST: Slavoj Žižek

WHAT IS HAPPENING WITH SEX IN OUR WORLD? (engelsk)

Den verdensberømte slovenske filosof Slavoj Žižek, der er blevet kaldt "filosofiens Elvis Presley", interviewes af den danske historiker og journalist Adam Holm. Žižek taler om, hvordan mennesker har sex, hvordan de tænker om sex, og hvordan sex er repræsenteret i vores moderne kultur.

#14 HEARTLAND PODCAST: Mark Simpson & Mads Nørgaard

#14 HEARTLAND PODCAST: Mark Simpson & Mads Nørgaard

ON MASCULINITY TODAY (engelsk)

Den ene deltager er Mark Simpson, der er en britisk journalist og forfatter, og han har skrevet flere bøger om maskulinitet og den mandlige seksualitet. Han er kendt som manden, der opfandt begrebet metroseksuel, der satte en ny type maskulinitet på kortet. Den anden deltager er den danske modedesigner Mads Nørgaard, der har designet herremode siden 1986. Hans designs anses for at være nær universelt maskulin. Samtalen er modereret af journalist og tv-vært Adrian Lloyd Hughes.

#13 HEARTLAND PODCAST: Loretta Napoleoni & Jill Byrnit

#13 HEARTLAND PODCAST: Loretta Napoleoni & Jill Byrnit

ON WAR TOURISM (engelsk)
Den ene deltager er Loretta Napoleoni, der er en italiensk forfatter og journalist, og så er hun ekspert i terrorisme og hvordan moderne terrororganisationer finansieres. Den anden deltager er Jill Byrnit, der er en dansk primatolog, hvilket gør hende til ekspert på (menneske-)aber samt evolutionær og antropologisk psykologi. Samtalen er modereret af forfatter, journalist og politisk rådgiver Jakob Sheikh.

#12 HEARTLAND PODCAST: Suzanne Brøgger & Christian Lollike

#12 HEARTLAND PODCAST: Suzanne Brøgger & Christian Lollike

OM REVOLUTION (dansk)
Den ene deltager er forfatter Suzanne Brøgger, der med værker som ‘Fri os fra kærligheden’ og ‘Creme fraiche’ var en vigtig aktør i den såkaldte seksuelle revolution i 1970’erne. Hun sidder overfor dramatiker Christian Lollike, der med adskillige prisvindende og kontroversielle teaterstykker har været genstand for stor offentlig debat. Samtalen modereres af musiker, producer og forfatter Henrik Marstal.

#9 HEARTLAND PODCAST: Åsne Seierstad & Janus Metz

#9 HEARTLAND PODCAST: Åsne Seierstad & Janus Metz

OM DET ONDE (dansk/norsk)
Den ene deltager er den norske journalist og forfatter Åsne Seierstad, der igennem en årrække har fungeret som korrespondent i flere af verdens brændpunkter og krigszoner – heriblandt Afghanistan, Irak og Tjetjenien. Hun er også forfatteren bag bogen En af os, der handler om den norske terrorist Anders Breivik. Den anden deltager er den danske dokumentarist og filminstruktør Janus Metz, der fik sit internationale gennembrud med kritikerprisen i Cannes for filmen Armadillo. Samtalen modereres af journalist og litteraturredaktør på Politiken Jes Stein Pedersen.