HANDICAPFORHOLD

LEDSAGERORDNING

Kørestolsbrugere med gyldigt medlemsbevis fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice kan købe en kørestolsbillet til Heartland Festival, som giver en tillægsbillet til en ledsager. Medlemsbeviset skal fremvises ved indgangen. Som kørestolsbruger skal du kontakte Ticketmasters kundeservice på  tlf. 7015 6565 for at bestille en kørestolsbillet. Dette er for at sikre, at vi har de nødvendige toiletfaciliteter til kørestolsbrugere m.m.

Bemærk at kørestolsbrugere godt kan komme ind med en almindelig festivalbillet, og at denne billet giver gratis adgang for en ledsager. Kørestolsbilletter koster det samme som almindelige billetter, og der er kun et begrænset antal tilgængelige af praktiske hensyn.

Personer med handicap, der ikke kræver kørestol, som ønsker en ledsager med på festivalen, kan købe en almindelig festivalbillet og derefter fremvise gyldigt ledsagerkort i indgangen. Et ledsagerkort giver adgang for én ledsager på pladsen. Har du skiftende ledsagere på dagene, kan din billet byttes til to endagsarmbånd ved salgsdisken ved festivalindgangen.

Har du ikke et ledsagerkort, kan du ansøge om et kort HER. 

Hvis du som kørestolsbruger eller handicappet har forslag til, hvordan vi kan forbedre eller opgradere forholdene på Heartland Festival, er du velkommen til at sende os en mail på info@heartlandfestival.dk

PRAKTISK INFO

HANDICAPPARKERING
Der er afsat et begrænset antal handicapparkeringspladser tættest ved indgangen til festivalpladsen. Handicap-parkeringspladser markeret med kørestolssymbol må kun benyttes med synligt og gyldigt parkeringskort udstedt af Danske Handicaporganisationer. Kan du ikke finde disse pladser, kan du henvende dig til vores parkeringsvagter, som vil hjælpe dig hen til handicapparkeringen eller finde en særlig plads til dig og din ledsager.

HANDICAPTOILETTER
Handicaptoiletter vil være placeret rundt omkring på festivalområdet. Du kan finde toiletterne ved at benytte dig af vores kort på appen eller spørge vores servicevagter.

TERRÆN
Heartland Festival finder sted i et bakket terræn. Det kan i nogle tilfælde skabe udfordringer at komme rundt på pladsen, da underlaget primært er græs og grusstier. Vi har ingen platforme til vores koncerter til handicappede, til gengæld er der godt udsyn ved hovedscenen. I tilfælde af regnvejr må der forventes endnu større udfordringer med at komme rundt på pladsen.

OVERNATNING
Man må som udgangspunkt ikke overnatte i sin bilen. Bilen skal være godkendt som soveenhed og indrettet med sovefaciliteter, for at det lovmæssigt kan godkendes.

Ydermere skal bilen placeres i festivalens campingvognsområde på campingpladsen i henhold til brandreglementet, som kræver adskillelse mellem køretøjer og soveområder. Det betyder, at man skal købe en campingvognsbillet og campingpas for at kunne overnatte i sin godkendte bil. Campingprodukterne kan købes her på hjemmesiden fra 18. januar 2018 kl. 10.00.