FUTURE TALKS

I samarbejde med det internationale fremtidsmagasin SCENARIO, der udgives af Institut for Fremtidsforskning, og med støtte fra Novo Nordisk Fonden, kan festivalen nu præsentere en hel scene dedikeret til at stille skarpt på vores fremtid fra forskellige vinkler.

Videnskab for festivalpublikummet

Heartland Festival tager fat i fremtiden fra 10 spændende og meget forskellige vinkler. Gennem samtaler, sceneshows og live-interviews inviterer festivalen publikum inden for i fremtidens samfund. I forvejen præsenterer festivalen sit publikum for noget nær alt hvad hjertet begærer, men nu kan man altså også få en indsigt i fremtiden – perspektiver på den utroligt interessante udvikling vi står midt i, og ikke mindst hvor vi er på vej hen.

Hvis vi overlader det til politikerne eller økonomerne at tale om fremtiden, risikerer vi at sproget om den bliver stift eller begrænset. Men fremtiden er jo sindssygt spændende, og det er vigtigt at have et stort sprog om den. Derfor har vi inviteret nogle af de skarpeste hjerner til at dele fremtiden med os, og vi glæder os virkelig til at formidle videnskab for festivalpublikummet – vi ved de er vilde med det,” fortæller programchef Rasmus Quistgaard.