FOOD

På Heartland handler mad om den verden, vi lever i, og den kultur vi ønsker at skabe sammen. For os betyder det noget, hvor maden kommer fra, og hvem der har lavet den. Det er essentielt, at du kommer hjem mange oplevelser rigere – men det betyder ligeså meget for os, at du bliver klogere.

På Heartland er der noget for alle, dem der elsker vilde urter, dem der elsker kaffe, og dem der hellere vil have en is. Én ting er dog sikkert; vi går aldrig på kompromis med sæsonerne, de lokale råvarer og gode dyrkningsprincipper. Vi vil tage vare på vores fælles madkultur og planeten ved at sætte fokus på økologi, sæsonerne, madspild og plantebaseret kost i vores FOOD-program. Vi tager afsæt i det fynske råvaregrundlag og kulturtraditioner, men når vi sammensætter det heartlandske madprogram, spejder vi samtidig mod fjernere kyster og henter inspiration fra alle verdens køkkener.

Der er flere måder hvorpå, du kan opleve maden på Heartland. Gå på opdagelse i vores mange boder, restauranter og barer eller besøg TASTELAND STAGE, hvor toneangivende madnørder byder på fortællinger og interaktiv læring.

Programmet annonceres løbende frem mod festivalen.

MAD & DRIKKE

TASTELAND STAGE