AMASS (SØN. 4/6)

Amass leverer komplette spiseoplevelser - i tæt dialog med urtesamlere, lokale bønder og deres egen 600 m2 store køkkenhave - ved det gamle Burmeister & Wain skibsværft på Refshaleøen i København. Amass er 90-100 procent økologisk og sætter nye standarder som top-restaurant ved at lave et utal have- og skole programmer for børn og bryder grænserne for ved at samarbejde med hele verden om at forandre den med banebrydende spiseoplevelser. På Heartland vil Amass levere måltidsoplevelser på Chefs Table søndag den 4. juni 2017.

Amass frontes af Matthew Orlando,, som han åbnede i 2013. Matt Orlando er født i Californien og få kan måle sig med den mands track record. Startede hos Francis Perrot at Fairbanks Ranch, Charlie Palmer’s Auerole og Eric Ripert’s 3-stjernde Michelin-restautant Le Bernardin. Videre til Raymond Blanc’s to-stjernede Le Manoir aux Quat’Saisons og Heston Blumenthal’s tre-stjernede Michelin-restaurant: The Fat Duck. Herefter arbejdede Matt som sous chef på noma, herefter på Thomas Keller’s tre-stjernede Michelin- restaurant Per Se og herefter kom Matt tilbage på noma som køkkenchef på. Matt åbnede Amass i 2013.

Årets sommelier
Amass’ restaurantchef og sommelier hedder Bo Bratlann. Bo blev kåret til årets sommelier i 2016 og er kendt for usædvanligt højt og personligt serviceniveau. Han har tidligere arbejdet på Formel B, noma og uddannet sig ønologi og vinificering på den italienske vingård Cascina Degli Ullivi. På Heartland vil Bo Bratlann levere værtskab og vinoplevelser på Chefs Table den 3. og 4. juni 2017.